Year 2	8:45-9: 00	9:00 - 9:30 (30 min s)	9:30-10:30 (1 hour)		10:30- 10:45 (15 mins)	10:45 - 11:00 (15 mins)	:00 - 2:10 (hour 0 mins)	2:15- :15 (hour)	l:15-2:15 (1 hour)			3:00 - 3:15 (15 mins)
Monday	Register and morning task	Phonic s and handw riting	English		Break	Story & snack	Maths	LUNCH	Computing/ RE	RE PSHE		
Tuesday	Registerand morning task	Phonic s and handw riting	English		Break	Story & snack	Maths	LUNCH	History/Geography Assembly 2:35-3:05		Assembly	
Wed	Register and morning task	Phonic s and handw riting	English		Break	Story & snack	Maths	LUNCH	Spelling		PE 1:45- 3:15	
Thurs	Register and morning task	Phonics	Guided reading		Break	Story & snack	Maths	LUNCH	Science	Guided reading	Star of the week assembly 2:45- 3:00	
Friday	Register and morning task	Phonic s and handw riting	Music English		Break	Story & snack	Maths	LUNCH	Art/I	Art/DT Singing Assembly 2:35-3:05		